Chefsfråga: Får chefer feedback?

Det är inte obekant för någon chef att feedback har en avgöranda påverkan på medarbetarnas utveckling, engagemang och prestationer. Logiken är den samma för oss chefer, men får vi den återkopplingen vi behöver?  


På ämnet feedback till chefer har vi två snabba frågor till dig. Nästa vecka delar vi resultatet - tusen tack för din tid!

 

 Till bloggarkivet

Vibeke Pålhaugen

Ett par år efter civilekonomstudierna kom jag till insikten att finansvärlden inte var så stimulerande som jag hade hoppats. Jag gick vidare till en karriär som affärsutvecklare och strategikonsult, och 1999 lämnade jag hemlandet Norge för Stockholm, Sverige.

Jag har varit väldigt förtjust i alla mina jobb, men livet blev som allra bäst efter att jag blev chef! Åren 2003 till 2011 arbetade jag på tidningen Chef, först som vice VD och från 2006 som VD. April 2011 startade jag verksamheten Chefshuset där min ambition är att jag och kollegorna på olika sätt ska bidra till att höja chefers prestationsförmåga och välmående. Plattformen för Chefshuset är min djupa övertygelse om att goda ledare är lösningen på allt.

Chef- och ledarskapsfrågor – högt och lågt – är vad mitt arbete handlar om, och det ger mig den stora förmånen att få möta tusentals chefer varje år. Och det är ofta i deras chefsvardag jag hittar material till mina veckovisa bloggar.

22 08

Det är totalt ologiskt att de kastar pengar efter den chefen

Av Vibeke Pålhaugen

De har verkligen ett orubbligt förtroende för sin underställda chef. Poliskris har blivit en allmänt vedertagen beskrivning av verksamheten han är satt att leda. Och Stefan… Fortsätt att läsa->

15 08

Vilken chefsmardröm – men en medarbetare får faktisk inte säga vad som helst

Av Vibeke Pålhaugen

Gissningsvis har många chefer med mig de senaste dagarna känt innerlig tacksamhet över att inte vara chef – och värst av allt HR- eller PR-chef – på Google.

Fortsätt att läsa->

Mest läst

Läs alla blogginlägg i arkivet

Prenumerera på bloggen

Vibeke Pålhaugen