Chefsfråga: Får chefer feedback?

Det är inte obekant för någon chef att feedback har en avgöranda påverkan på medarbetarnas utveckling, engagemang och prestationer. Logiken är den samma för oss chefer, men får vi den återkopplingen vi behöver?  


På ämnet feedback till chefer har vi två snabba frågor till dig. Nästa vecka delar vi resultatet - tusen tack för din tid!

 

 Till bloggarkivet

Vibeke Pålhaugen

Ett par år efter civilekonomstudierna kom jag till insikten att finansvärlden inte var så stimulerande som jag hade hoppats. Jag gick vidare till en karriär som affärsutvecklare och strategikonsult, och 1999 lämnade jag hemlandet Norge för Stockholm, Sverige.

Jag har varit väldigt förtjust i alla mina jobb, men livet blev som allra bäst efter att jag blev chef! Åren 2003 till 2011 arbetade jag på tidningen Chef, först som vice VD och från 2006 som VD. April 2011 startade jag verksamheten Chefshuset där min ambition är att jag och kollegorna på olika sätt ska bidra till att höja chefers prestationsförmåga och välmående. Plattformen för Chefshuset är min djupa övertygelse om att goda ledare är lösningen på allt.

Chef- och ledarskapsfrågor – högt och lågt – är vad mitt arbete handlar om, och det ger mig den stora förmånen att få möta tusentals chefer varje år. Och det är ofta i deras chefsvardag jag hittar material till mina veckovisa bloggar.

17 10

Bodström har inte godtyckligt röstats bort från chefsjobbet likt ett Robinsons öråd

Av Vibeke Pålhaugen

Trots välkommet besked är eftersmaken unken. ”Alla” – minus huvudpersonen själv – är nu överens om att Thomas Bodström inte är rätt person… Fortsätt att läsa->

10 10

Chefer ska vägra rollen som socialkurator och psykolog

Av Vibeke Pålhaugen

Andras åsikter upprör mig sällan och jag är långt ifrån svårflörtad när det kommer till att lägga ansvar på chefer. Men blotta antydan om… Fortsätt att läsa->

Mest läst

Läs alla blogginlägg i arkivet

Prenumerera på bloggen

Vibeke Pålhaugen