Chefsfråga: Får chefer feedback?

Det är inte obekant för någon chef att feedback har en avgöranda påverkan på medarbetarnas utveckling, engagemang och prestationer. Logiken är den samma för oss chefer, men får vi den återkopplingen vi behöver?  


På ämnet feedback till chefer har vi två snabba frågor till dig. Nästa vecka delar vi resultatet - tusen tack för din tid!

 

 Till bloggarkivet

Vibeke Pålhaugen

Ett par år efter civilekonomstudierna kom jag till insikten att finansvärlden inte var så stimulerande som jag hade hoppats. Jag gick vidare till en karriär som affärsutvecklare och strategikonsult, och 1999 lämnade jag hemlandet Norge för Stockholm, Sverige.

Jag har varit väldigt förtjust i alla mina jobb, men livet blev som allra bäst efter att jag blev chef! Åren 2003 till 2011 arbetade jag på tidningen Chef, först som vice VD och från 2006 som VD. April 2011 startade jag verksamheten Chefshuset där min ambition är att jag och kollegorna på olika sätt ska bidra till att höja chefers prestationsförmåga och välmående. Plattformen för Chefshuset är min djupa övertygelse om att goda ledare är lösningen på allt.

Chef- och ledarskapsfrågor – högt och lågt – är vad mitt arbete handlar om, och det ger mig den stora förmånen att få möta tusentals chefer varje år. Och det är ofta i deras chefsvardag jag hittar material till mina veckovisa bloggar.

14 08

Eliasson och det galna chefsföraktet

Av Vibeke Pålhaugen

Familjen Obamas devis ”When they go low, we go high” är tillsynes inget som SDs Jimmie Åkesson kan relatera till. I helgen valde partiledaren att ”go even lower” med… Fortsätt att läsa->

08 08

Tre sätt att disciplinera chefer som gör feltramp

Av Vibeke Pålhaugen

Walt Disney-chefen James Gunn fick i slutet på juli i år sparken för något han skrev på Twitter – för tio år sen. Att han som 25-åring skämtade… Fortsätt att läsa->

Mest läst

Läs alla blogginlägg i arkivet

Prenumerera på bloggen

Vibeke Pålhaugen