En bättre chefstillvaro

– Gör jobbet mer attraktivt och öka din genomslagskraft

Alltid tillgänglig. Översköljd av kommunikation. Ständiga krav om att nå bättre resultat med mindre resurser. Fångad av specialistrollen och medarbetarnas förväntan om nåbarhet. Mer administration och mindre makt. Mer jobb och mindre sömn. Och ett privatliv som ofta kräver minst lika mycket.

Majoriteten chefer beskriver sin vardag som splittrad, stressig och händelsestyrd. Det leder inte sällan till trötta, frustrerade och pressade chefer som presterar sämre än vad det egentligen finns kapacitet för. Den förslösade kraften har en olycklig påverkan inte bara på chefens hälsa och arbetsglädje, utan också på medarbetarnas engagemang och verksamheten som helhet.

Är det ens möjligt att som chef prestera högt över tid och samtidigt må bra? Ja, det är det! På den här halvdagskursen får du en introduktion till grundförutsättningarna för högt välmående och en god chefsprestation över tid.
 

Innehåll

  • Faktorerna som styr och påverkar chefers engagemang och prestationsförmåga.
  • Chefstillvaron i Sverige idag.
  • Stress och återhämtningens effekt på prestationsförmågan.
  • Stegen mot ett mer attraktivt och kraftfullt chefsuppdrag.
     

Målgrupp

En bättre chefstillvaro vänder sig till dig som har chef- och ledaransvar samt till hr-personer med ansvar att stödja chefer. 
 

Plats

Chefshuset, Nybrogatan 58, Stockholm.
 

Kursledare

Vibeke Pålhaugen, läs mer om kursledaren här.
 

Datum

8 november 2017 kl 09.00–12.00

 

Pris

1 950 SEK exklusive moms. För- eller eftermiddagsfika samt material ingår. Vi bjuder på lunchsallad, och frukost serveras vid förmiddagskurser.


Aktuella datum:
8 november 2017 kl 09.00–12.00
Anmäl dig här

Ladda ner kursprogrammet som pdf, eller beställ så skickar vi dig materialet med posten.
Ladda ner eller beställ

Undrar du om utbildningen är rätt för dig, vill du ha referenser eller är ni fler som önskar gå utbildningen och vill ha offert? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi gör också En bättre chefstillvaro för chefsgrupper internt på företag och verksamheter. Interna utbildningar gör vi med eller utan anpassningar – på plats hos er eller hos oss.

En bättre chefstillvaro

Upplägg: 3 timmar

Pris: 1 950 SEK

Aktuella datum:
8 november 2017 kl 09.00–12.00Våra utbildningar och nätverk

PROGRAM
KURSER
KORTKURSER
CHEFSNÄTVERK