Konferenslokaler

Håll dina konferenser hos oss

En chefsgrupp ska samlas, du vill ha en dag med dina medarbetare eller du vill ha möte med dina kunder. Håll dina konferenser, möten eller utbildningar hos oss. Chefshuset erbjuder rum för olika behov i en lugn, omhändertagande och personlig miljö. 

Chefshuset ligger på Nybrogatan 58 på Östermalm i Stockholm. Promenera Nybrogatan ner mot Strandvägen och upplev shopping, god mat och en del av det bästa kulturliv som Stockholm har att erbjuda.

Det är inte bara våra lugna och omhändertagna miljö som sticker ut, det gör även vår exklusiva träningslokal. Ladda din konferens med ny energi genom att pausa för ett energigivande och roligt instruktörslett träningspass. 

Välkommen!

Läs mer om våra lokaler:

   Röda rummet – för upp till 45 personer.    Gröna rummet – för upp till 10 personer.    Randiga rummet – för upp till 8 personer.

Skicka en förfrågan med dag, tid och plats.
Skicka bokningsförfrågan

Ladda ner produktblad som pdf, eller beställ så skickar vi dig materialet med posten.
Ladda ner eller beställ

Har du frågor kring lokal, förtäring eller träningen? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi erbjuder Chefsexpress föreläsningar på 60–90 minuter. De passar utmärkt som utvecklingsinsats i samband med exempelvis interna utbildningar, ledningsgruppsmöten, chefssamlingar, ledarforum, chefskonferenser och hr-dagar.

Om Konferens

Hyr rum i våra trevliga konferenslokaler på Östermalm i Stockholm.

På Chefshuset bjuder vi alltid på hembakat, vilket är mycket uppskattat. Det är också möjligheten att kombinera konferensen med ett instruktörslett träningspass i vårt gym.

Våra konferenslokaler