Goda ledare är lösningen på allt Chefshuset erbjuder chef- och ledarskapsstöd och -rådgivning i grupp och individuellt, ledningsgruppsstöd, chef- och ledarskapsutbildningar samt föreläsningar. Chefshusets veckovisa nyhetsbrev och Vibekes aktuella blogg läses av tusentals chefer och ledare varje vecka.
Coachning, handledning, rådgivning samt interna föreläsningar, kurser och utbildningsprogram genomför vi också digitalt om önskvärt.

Aktuellt

Öppna utbildningar

Oavsett begåvning är ingen född till att bli en bra chef – som i alla yrkesroller förutsätter chefsrollen att du måste lära dig jobbet. Chefshuset erbjuder ett brett spektrum av öppna chef- och ledarutbildningar till chefer och ledare på alla nivåer och alla typer av verksamheter.

Chefsstöd – grupp

Ett effektfullt sätt att möta chefers ökade behov av bollplank och vägledning i konkreta situationer i chefsvardagen är grupphandledning och -rådgivning av erfarna personer med lång egen chefserfarenhet.

Chefsstöd – individuellt

Ett effektfullt sätt att möta chefers ökade behov av bollplank och vägledning i konkreta situationer i chefsvardagen är individuell coachning och rådgivning av erfarna personer med lång egen chefserfarenhet.

Veckans ledarnytt

Passivt aggressiva jobbtrender på frammarsch Hösten 2022 kom en ny, mer passivt aggressiv jobbtrend – Quiet Quitting – måhända som följd av insikten att månatlig försörjning faktiskt är en nödvändighet för de flesta.

Senaste blogg

Obegripligt att chefen hyllas för sina otäcka pennalistiska pikar

Skrattade – eller hånskrattade – Magdalena Andersson (S) när Ebba Busch Thor (KD) höll tal i Riksdagen? Det som blev förra veckans stora ledarskapsfråga ställer jag mig förhållandevis likgiltig inför, men om möjligt känner jag ännu…

Vibeke Pålhaugen

Från våra kunder