Träning och välmående

– Lite pina, mycke nytta och roligt på riktigt

Hälsa och välmående påverkar i hög grad vår prestationsförmåga, att få saker gjorda både på jobbet och privat. Och att du som chef investerar i din hälsa genom fysisk träning, utan krav på prestation, kan vara det bästa sättet att uppnå ökad uthållighet, men också återhämtning. Träna mer så orkar du mer – och mår bättre! Det är en god investering i dig som chef.


Gruppträning

Chefshuset erbjuder personlig träning i liten grupp. Passen kombinerar den personliga träningens styrka och individuella uppföljning med gruppens motiverande och peppande effekt.

PT & Rehab

Chefshuset erbjuder personlig träning, rehabträning och möjligheten att få personlig träning tillsammans med kollegor, partner eller vänner.

Träningsnätverk

Chefshuset har lång erfarenhet av att anordna interna och öppna träningsnätverk för chefer. Relationerna utvecklas snabbt och skratten är många när övningarna ovana och musklerna skriker.

Konferens & träning

På Chefshuset kan du kombinera konferensen med ett instruktörslett träningspass. Träningen är rolig, teamutvecklande och ger energi.

Om Träning och välmående

Att chefer tränar och tar hand om sig är av stor vikt inte bara för det egna välmåendet, men också för medarbetarna och verksamheten.

Chefshuset erbjuder därför träning i olika former där du antingen kan köra ensam med en personlig tränare eller träna på våra öppna gruppass. Du kan komma både som chef och som privatperson.

Chefshuset ligger på Nybrogatan 58 på Östermalm i Stockholm. Det är mycket enkelt att ta sig till oss med tunnelbanan till Stadion eller Östermalmstorg, eller åk buss 1, 4, 67 eller 72. Efter 2–4 minuters promenad är du framme vid Chefshuset.


Våra erbjudanden