Coach & rådgivare

Utveckling av individ, grupp och verksamhet

Det finns ofta lägen där en chef eller chefsgrupp behöver bollplank, vägledning eller annat stöd. Det kan handla om en specifik arbetsuppgift eller krävande situation eller om att utvecklas som individ eller grupp. 

Chefshuset har lång erfarenhet av att stödja chefer, ledare och chefsgrupper på alla nivåer och alla typer av verksamheter. Vi är erfarna coacher och konsulter som utmanar, stöder och vägleder. Helhetsgrepp eller en specifik fråga. Punktinsats eller över tid. Verksamhetens och chefernas behov styr. 

Som coacher/rådgivare arbetar vi mest med: 


Individuell coachning/rådgivning

Alla chefer kan behöva en person att rådfråga och samtala med för att kunna hantera situationer på jobbet eller för att komma vidare i sin utveckling.

Handledning chefsgrupper

Ett effektfullt sätt att möta chefers behov av bollplank och vägledning i chefsvardagen är ett ge dem möjligheten att i grupp få coachning.

Ledningsgrupper

Välfungerande ledningsgrupper där cheferna tillsammans leder verksamheten med ökad kraft och i samma riktning vinner organisationens förtroende.

Chefsstöd i visions- och strategiarbete

Chefshuset har ett tidseffektivt och pragmatiskt arbetssätt samt lång erfarenhet av att stödja chefer på alla nivåer genom visions- och strategiarbetet.

Om Coach & rådgivare

Alla chefer behöver någon att rådfråga och samtala med för att kunna hantera situationer eller uppgifter på jobbet eller för att utvecklas som individ eller grupp.

VI har lång erfarenhet av att stödja chefer, ledare och chefsgrupper på alla nivåer och alla typer av verksamheter. Vi är erfarna coacher och konsulter som utmanar, stöder och vägleder.

Coach & rådgivare erbjudanden