SNLs Claire from H.R’s sexual harassment training

Många HR-chefer är nog som Saturday Night live’s ”Claire from H.R” förtvivlade och utmattade nu när årsslutet närmar sig. #metoo–hösten har satt ett enormt tryck på HR-chefskollektivet och här erbjuder en sliten Claire 3 minuters "sexual harassment training": 

Läs gärna mer i Ledarskapsnyheten Rädsla och panik på HR avdelningen.

Till arkivet för youtubefimer

Vibeke Pålhaugen

Ett par år efter civilekonomstudierna kom jag till insikten att finansvärlden inte var så stimulerande som jag hade hoppats. Jag gick vidare till en karriär som affärsutvecklare och strategikonsult, och 1999 lämnade jag hemlandet Norge för Stockholm, Sverige.

Jag har varit väldigt förtjust i alla mina jobb, men livet blev som allra bäst efter att jag blev chef! Åren 2003 till 2011 arbetade jag på tidningen Chef, först som vice VD och från 2006 som VD. I april 2011 startade jag verksamheten Chefshuset där min ambition är att jag och kollegorna på olika sätt ska bidra till att höja chefers prestationsförmåga och välmående. Plattformen för Chefshuset är min djupa övertygelse om att goda ledare är lösningen på allt.

Chef- och ledarskapsfrågor – högt och lågt – är vad mitt arbete handlar om, och det ger mig den stora förmånen att få möta tusentals chefer varje år. Och det är ofta i deras chefsvardag jag hittar material till mina veckovisa bloggar.

07 12

SNLs Claire from H.R’s sexual harassment training

Av Vibeke Pålhaugen

Många HR-chefer är nog som Saturday Night live’s ”Claire from H.R” förtvivlade och utmattade nu när årsslutet närmar sig.… Fortsätt att läsa->

16 01

Socialministern fick en andra chans i helgen

Av Vibeke Pålhaugen

Varje dag tog jag spårvagnen hem vid 16-tiden och åt middag med min fru och mina tre barn, berättar Kåre Willoch i tv-programmet ”Da… Fortsätt att läsa->

Mest läst

Se alla filmer arkivet

Prenumerera på Chefshusets nyhetsbrev

Vibeke Pålhaugen